Obrada tla i sjetva
Obrada tla i sjetva

Obrada tla i sjetva

Profit vašeg gospodarstva - naša misao vodilja!

Naša misao vodilja je stvoriti fleksibilan stroj za obradu tla i sjetvu koji radi vrhunski posao u svim načinima rada u poljoprivredi. Većina naših strojeva radi nekoliko operacija u jednom prohodu i velikog su kapaciteta - sve samo da se uštedi vrijeme, energija i novac. Dugi radni vijek naših strojeva i njihova visoka vrijednost na tržištu rabljene mehanizacije čine ih veoma troškovno učinkovitim.


Trošak rada i trošak mehanizacije, u kojima trošak pripreme tla i sjetve ima veliki udio, predstavljaju otprilike 40% ukupnih troškova. Putem pomno pripremljene strategije za smanjenje obrade tla, ova kategorija troškova može biti znatno smanjena.

Naš koncept manjeg broja prohoda i plitke obrade promovira važnost dobre strukture tla, povećava broj mikroorganizama i visok sadržaj humusa u tlu, što je od iznimne važnosti u održavanju i povećanju plodnosti tla i količini prinosa.

Väderstad je proizvođač koji se ubrzano razvija, donosi novitete na tržište i strogo je orijentiran prema svojim kupcima. Glavni cilj je postati tržišni lider u obradi tla i sjetvi, cilj koji ih je doveo do stvaranja nove ere strojeva i metoda obrade tla. Europska poljoprivreda im je baza i na području Europe postižu velik rast i visoke prodajne brojke kroz cijeli niz godina a na hrvatskom su tržištu , preko PMT-a kao svog partnera, prisutni  od 2008. godine.

Prodajno servisni centar
Zagreb, Donje svetice 40
Telefon: +385 1 2335 166
Fax: +385 1 2318 878
Prodajno servisni centar
Otok, Skorotinci 4
Telefon: +385 32 395-515
Fax: +385 32 395-516