PMT logo

Lagan i ekonomičan radni konj

Avant Serija 400

Mala radna težina, nekompliciran i ekonomičan

Utovarivači serije Avant 400 pravi su stručnjaci za uski pristup i najmanji dizelski model u ponudi. Unatoč maloj veličini i maloj težini serije 400, kapacitet dizanja utovarivača je vrijedan pažnje s preko 500 kg kojim se lako rukuje. Radijus okretanja utovarivača je manji od dva metra što znači da se utovarivač okreće gotovo na licu mjesta. Ukupna širina stroja može biti čak 930 mm. Teleskopska ruka Avant dostupna je i za seriju 400 i s njom je visina dizanja čak 2,75 metara.

Kompaktne dimenzije i lako manevriranje serije Avant 400 čine ga iznimno svestranim za mnoge različite namjene, bilo da se radi o održavanju tla, poljoprivredi, uređenju okoliša, zemljanim radovima, podizanju i rukovanju itd. Stroj ima dovoljno snage što jamči najučinkovitiji rad tijekom cijele godine. Snaga serije 400 dovoljna je za većinu Avant dodataka.

Karakteristike

  • Nosivost dizanja 550 kg
  • Visina dizanja 2,75 m (sa teleskopskom granom)
  • Snaga motora 22 KS
  • Brzina vožnje 12 km/h
  • Jednostavna, učinkovita hidraulika znači dobru snagu i niske operativne troškove
  • Jednostavan za transport s auto prikolicom

Siguran

Avantov genijalni dizajn gdje vozač sjedi u prednjem dijelu šasije i ima savršen pogled na priključke i radno područje znači nisko težište stroja, što je važan čimbenik stabilnosti. Također kruti zglobni zglob koji se ne ljulja u stranu povećava stabilnost u svim situacijama, a istovremeno se može postići najbolja moguća vuča zahvaljujući naprednom 4x4 sustavu.

Svi Avant utovarivači standardno su opremljeni otvorenom ROPS/FOPS certificiranom kabinom, a također i opcijske zatvorene kabine (L, LX, DLX, GT) u skladu su s ROPS/FOPS standardima.

Teleskopska ruka

Dok su Avant utovarivači napravljeni što je moguće kompaktnije, dohvat i visina dizanja ne pate od toga.

Avantova teleskopska ruka omogućuje vrlo kompaktan stroj s velikim dohvatom i kapacitetom podizanja. Kada je teleskopska ruka uvučena moguće je podizanje težih tereta. Uz potpuno izvučenu rukuu, doseg i visina dizanja su neusporedivi.

U mnogim je slučajevima moguće utovariti prikolicu s jedne strane zahvaljujući dohvatu teleskopske ruke i još uvijek imati izvrsnu sveobuhvatnu vidljivost.

Svestran

Avant priključci su dizajnirani da rade kao ravnopravni partner na Avant utovarivačima. Najbolja kombinacija stroj-priključak i radna učinkovitost mogu se postići samo kada je dobar stroj opremljen priključcima koji su posebno dizajnirani za stroj. Dimenzije, snaga pomoćne hidraulike i druge značajke Avant-a su u savršenoj ravnoteži s priključcima.

Avant utovarivači i priključci dizajnirani su za korištenje tijekom cijele godine što osigurava da stroj nikada ne miruje. Širok raspon opcija dostupnih za utovarivače - kao što su četiri različite kabine, dodatna radna svjetla, sustav upravljanja priključcima Opticontroltm, itd. - zajedno s tehničkim rješenjima u utovarivačima čine Avant jednako udobnim za korištenje u zimskim hladnoćama kao i na sunčano ljetno poslijepodne.

Avantov hidraulički sustav višestrukih priključaka za spajanje hidrauličnih crijeva priključka jamči jednostavno i bez napora spajanje i odvajanje u svakoj situaciji jednim pokretom ruke. To se može učiniti s upaljenim motorom i/ili pritiskom u priključku, također pri niskim temperaturama okoline. Mehanizam ne propušta i ne može se spojiti na pogrešan način.

Ekonomičan

S preko 200 dodataka, Avant je utovarivač s fleksibilnošću za obavljanje svih vrsta radova. Promjena priključka je vrlo brza i jednostavna zahvaljujući Avant sustavu za brzo pričvršćivanje i hidrauličnom višeslojnom priključku. To čini stroj vrlo svestranim: možete obavljati sve vrste radova samo mijenjanjem priključka.

Jednostavna i snažna konstrukcija zajedno s visokokvalitetnim komponentama znači jednostavno održavanje. Korištenje renomiranih komponenti također pomaže u smanjenju troškova održavanja.

Video prezentacija

Zainteresirani za suradnju?

Karakteristike

AVANT 423
Lenght2195 mm
Width (23X8.50-12 wheels)1050 mm*
Height1980 mm
Weight1030-1080 kg
Standard wheels23x8.50-12” grass/TR
Transmission, driveHydrostatic
Pulling force700 kp
Drive speed max. 12 km/h
Aux. hydraulics oil flow / pressure34 l/min 185 bar
Hydraulic oil coolerstandard
Turning radius inside / outside880 / 1970 mm
Max. lifting height (with telescopic boom)2750 mm
Tipping load550 kg
Engine make and typeKubota D902 Stage V
Engine output (ECE R120)16 kW (22 hp)
Maximum torque156 Nm @ 2600 rpm
FuelDiesel
Product numberA424315
*) Machine width with the road traffic light kit 1060 mm

Width

Wheel sizeProfileMachine width
5.70-12tractor930 mm*
23 x 8.50 - 12tractor or grass1050 mm*
23 x 10.50 - 12tractor or grass1090 mm
*) Machine width with the road traffic light kit 1060 mm

Preuzimanje brošure