PMT logo

Najveći i najjači Avant sa snažnim kapacitetom dizanja i visinom dizanja

Avant serija 800

Vodeći model u asortimanu, serija Avant 800 pomiče granice kompaktnog utovarivača. Ima veću visinu i kapacitet dizanja nego ikada prije. Doseže sve do visokih vagona s mješalicom i može utovariti kamion s jedne strane na krajnji rub – nema potrebe da se vozite oko kamiona prilikom utovara. Serija 800 također može s lakoćom rukovati kamenim paletama zahvaljujući kapacitetu od 1,9 tona. Ipak, dovoljno je kompaktan za rad na mjestima gdje veći strojevi ne mogu ići i može se transportirati na konvencionalnoj automobilskoj prikolici.

Uz standardnu ​​ROPS/FOPS kabinu, opcijska GT kabina moderna je klimatizirana, vibracijski izolirana zona udobnosti za vozača. Niska razina buke u kombinaciji s izvrsnom vidljivošću i ergonomijom jamči udoban cjelodnevni rad u kabini. Kabina se može opremiti prema potrebama kupaca – klima uređajem, Bluetooth radiom, sjedalom s zračnim ovjesom itd. To je najbolja kabina na tržištu - točka.

Karakteristike

  • Kapacitet dizanja 1900 kg
  • Visina dizanja 3,5 m
  • Snaga motora 49-57 KS
  • Brzina vožnje 26-30 km/h
  • Nova GT kabina s izolacijom od vibracija i niskom razinom buke dostupna kao opcija
  • Veći doseg uz Avantovu prepoznatljivu teleskopsku granu
  • Optidrive™ pogonski krug daje više snage za pogon i hidrauličke priključke.

Siguran

Avantov genijalni dizajn gdje vozač sjedi u prednjem dijelu šasije i ima savršen pogled na priključke i radno područje znači nisko težište stroja, što je važan čimbenik stabilnosti. Također kruti zglobni zglob koji se ne ljulja u stranu povećava stabilnost u svim situacijama, a istovremeno se može postići najbolja moguća vuča zahvaljujući naprednom 4x4 sustavu.

Svi Avant utovarivači standardno su opremljeni otvorenom ROPS/FOPS certificiranom kabinom, a također i opcijske zatvorene kabine (L, LX, DLX, GT) u skladu su s ROPS/FOPS standardima.

Teleskopska ruka

Dok su Avant utovarivači napravljeni što je moguće kompaktnije, dohvat i visina dizanja ne pate od toga.

Avantova teleskopska ruka omogućuje vrlo kompaktan stroj s velikim dohvatom i kapacitetom podizanja. Kada je teleskopska ruka uvučena moguće je podizanje težih tereta. Uz potpuno izvučenu rukuu, doseg i visina dizanja su neusporedivi.

U mnogim je slučajevima moguće utovariti prikolicu s jedne strane zahvaljujući dohvatu teleskopske ruke i još uvijek imati izvrsnu sveobuhvatnu vidljivost.

Svestran

Avant priključci su dizajnirani da rade kao ravnopravni partner na Avant utovarivačima. Najbolja kombinacija stroj-priključak i radna učinkovitost mogu se postići samo kada je dobar stroj opremljen priključcima koji su posebno dizajnirani za stroj. Dimenzije, snaga pomoćne hidraulike i druge značajke Avant-a su u savršenoj ravnoteži s priključcima.

Avant utovarivači i priključci dizajnirani su za korištenje tijekom cijele godine što osigurava da stroj nikada ne miruje. Širok raspon opcija dostupnih za utovarivače - kao što su četiri različite kabine, dodatna radna svjetla, sustav upravljanja priključcima Opticontroltm, itd. - zajedno s tehničkim rješenjima u utovarivačima čine Avant jednako udobnim za korištenje u zimskim hladnoćama kao i na sunčano ljetno poslijepodne.

Avantov hidraulički sustav višestrukih priključaka za spajanje hidrauličnih crijeva priključka jamči jednostavno i bez napora spajanje i odvajanje u svakoj situaciji jednim pokretom ruke. To se može učiniti s upaljenim motorom i/ili pritiskom u priključku, također pri niskim temperaturama okoline. Mehanizam ne propušta i ne može se spojiti na pogrešan način.

Avant 4x4

Svi zglobni utovarivači Avant opremljeni su hidrostatskim pogonskim sustavom. Na svakom kotaču nalazi se hidraulički pogonski motor. Pogonski krug je opremljen ventilima pomoću kojih se vuča može kontrolirati u različitim situacijama. Kako bi se izbjegli tragovi guma na mekim i osjetljivim površinama pri skretanju, sustav omogućuje kotači s lijeve i desne strane utovarivača da se kotrljaju različitim brzinama. To također smanjuje trošenje guma na tvrdim podlogama.

Ventili u pogonskom sustavu rade poput hidrauličke blokade diferencijala 4x4 i izjednačavaju protok ulja između lijeve i desne strane hidrauličkih motora, poboljšavajući vuču na skliskim i neravnim površinama.

Video prezentacija

Zainteresirani za suradnju?

Karakteristike

Avant 860i with turbocharged common rail diesel engine complies with the US Tier 4 Final emission regulations. The US Tier 4 Final version doesn’t need a diesel particulate filter nor AdBlue/urea.

Avant 850 is available in countries where the European Stage V or US Tier 4 Final emission regulations for non-road mobile machinery doesn’t apply.


AVANT 860iAVANT 850
Lenght3395 mm3395 mm
Width1490 mm1490 mm
Height2200 mm2200 mm
Weight2540 kg2480 kg
Tyres380/55-17” tractor profile380/55-17” tractor profile
Transmission, drivehydrostatic, Avant OptidriveTMhydrostatic, Avant OptidriveTM
Pulling force max.2100 kp2100 kp
Drive speed max.30 km/h26 km/h
Aux. hydraulics oil flow / pressure80 l/min 225 bar70 l/min 225 bar
Turning radius inside / outside1370 / 2990 mm1370 / 2990 mm
Lifting height to pivot point3500 mm3500 mm
Max. tipping load *)1900 kg1900 kg
Max. breakout force / 50 cm2200 kg2200 kg
Engine make and typeKohler KDI 1903TCR Stage VKubota V2403 Stage 3A
Engine output (ECE R120)42 kW (57 hp)36 kW (49 hp)
Maximum torque220 Nm @ 1500 rpm156 Nm @ 1600 rpm
FuelDiesel Diesel
Product numberA436009 A435321
*) with extra counterweights


Width

Wheel sizeWidth
380/55-171490 mm


Height with Cab

Wheel sizeTotal height
380/55-172230 mm

Preuzimanje brošure