PMT logo

HOLMER

Holmer danas

VODEĆI U TEHNOLOŠKOM POGLEDU. ŠIROM SVIJETA.

Naši tehnološki vodeći proizvodi oblikuju budućnost poljoprivrednog inženjerstva diljem svijeta, nadahnjujući kupce i partnere.

To osigurava 400 zaposlenika u našem sjedištu u Eggmühlu/Njemačka i diljem svijeta!

U godinama koje dolaze gradimo novu lokaciju HOLMER za budućnost na našoj novoj lokaciji od 14 hektara u blizini Schierlinga/Njemačka.
HOLMER MASCHINENBAU GMBH

LIDER NA SVJETSKOM TRŽIŠTU - IZ BAVARSKE.


Holmer 1969. godine

HOLMER Maschinenbau GmbH ima sjedište u Eggmühlu kod Regensburga. Mi smo lider na svjetskom tržištu u području samohodnih strojeva za žetvu šećerne repe. Uključujući naše podružnice u Francuskoj, Poljskoj, Češkoj, Ukrajini, Turskoj i SAD-u, kao i predstavništvo u Kini, HOLMER tim se sastoji od 400 zaposlenika.

Kao srednja strojarska tvrtka, bavimo se razvojem, proizvodnjom, prodajom i postprodajnim servisom naše poljoprivredne mehanizacije.

Osnovan 1969. godine, HOLMER Maschinenbau GmbH je 1974. godine razvio prvi samohodni šesteroredni kombajn za šećernu repu. Od tada, HOLMER strojevi uspješno rade kod kupaca u preko 40 zemalja diljem svijeta.
Holmer Terra Dos T4 40 - nagrada 'Stroj godine'
Do sada je iz tvorničkih radionica u Eggmühlu isporučeno daleko više od 4000 kombajna za šećernu repu, a sadašnji model Terra Dos T4 među ostalim je nagrađen kao "Stroj godine 2014.". S utovarivačem za čišćenje repe Terra Felis 3 evo, HOLMER se pozicionirao kao dobavljač pune linije u sektoru tehnologije žetve i utovara šećerne repe. Štoviše, Terra Variant je postavio nove standarde kao najmoćnije transportno vozilo u području izravne integracije polutekućeg stajskog gnoja u svijetu.


Idealan kandidat - visok nivo snage i visoka efikasnost

Njemački proizvođač Holmer stekao je svoju popularnost širom svijeta jer je u stanju kupcima pružiti kvalitetan proizvod opremljen modernom opremom.

Razlike od konkurenata:

  1. Mogućnost ugradnje masivnog rezervoara zahvaljujući pomoćnom paru točkova.
  2. Sposobnost upotrebe opreme koja ima veliku težinu zahvaljujući troosnom sistemu, koji se koristi u najnovijim modelima.
  3. Visoka efikasnost i impresivna snaga motora do 600 KS omogućuju vam postizanje maksimalnih performansi.

Kombajni Holmer sposobni su raditi na stjenovitim površinama, snijegu i u područjima s ogromnom količinom korova. Njihov zadatak je obaviti posao bez obzira na vremenske prilike i uslove tla.Gradimo poljoprivredne strojeve od 1969. godine


Holmer - prvi samohodni šestoredni kambajn za šećernu repu

Izrađen po mjeri, visokokvalitetan, ekonomičan: ovako HOLMER razvija, proizvodi i prodaje revolucionarnu poljoprivrednu tehnologiju diljem svijeta od 1969. Uspješna priča tvrtke započela je 1974. s prvim 6-rednim samohodnim kombajnom šećerne repe Alfonsa Holmera.


Holmer Maschinenbau GMBH

Naše vrijednosti

NAPREDAK - STRAST - ZAHVALNOST

U HOLMER-u fokus je na kupcu: Za njih pronalazimo inovativna, ekonomična rješenja, postavljanje standarda u suvremenoj poljoprivredi.


Naša misija

HOLMER SMO JER..

  • Svojom stručnošću postavljamo tehnološke standarde u poljoprivrednim procesima i tehnikama.
  • našim kupcima nudimo najekonomičnije tehnike strojne obrade.
  • prepoznajemo posebne potrebe naših kupaca i nadahnjujemo ih prilagođenim i visokokvalitetnim proizvodima.
  • živimo učinkovite, održive i dosljedne procese te se učinkovito organiziramo.
  • njegujemo međusobno poštovanje i zalažemo se za naše proizvode sa samopouzdanjem, strašću i profesionalnošću.
  • cijenjen smo i pouzdan partner u regiji iu našim tržišnim segmentima.
Holmer kao dio Exel grupe

Naš vlasnik obitelj Ballu


Holmer kao dio Exel grupe

Godine 1946. vinogradar Vincent Ballu izumio je traktor prikladan za vinogradarstvo u sjevernoj Francuskoj. Godine 1952. osnovao je vlastitu tvrtku: Tecnoma. Njegov sin Patrick, inženjer strojarstva, uspješno je nastavio posao svog oca, osnovavši, između ostalih, EXEL Grupu u suradnji s Berthoudom 1987. godine.

S danskim vrhunskim proizvođačem Hardi, Grupa je postala internacionalna. Danas je Balluov unuk Guerric Ballu generalni direktor EXEL grupe, kojoj se HOLMER pridružio 2013. godine.

Orijentacija obitelji Ballu je jasna: kao federacija neovisnih tvrtki, dugoročni uspjeh Grupe i velika perspektiva za budućnost temelji se na nekoliko stupova u različitim područjima. Kao jedna od najvećih tvrtki, HOLMER značajno doprinosi uspjehu Grupe.Video prezentacija

Želite više informacija?