PMT logo

PMT d.o.o. (PMT d.o.o. je skraćeni naziv za tvrtku Poljoopskrba Međunarodna Trgovina d.o.o.) je poduzeće koje je utemeljeno na više od 50 godina tradicije Poljoopskrbe - Zagreb. PMT d.o.o. kao jedno od poduzeća nastalih na tradiciji Poljoopske - Zagreb u ovakvom obliku posluje od 1993. godine a pod sadašnjim imenom od 1997. godine i trenutno ima 16 zaposlenih u Prodajno-servisnom centru Zagreb te Prodajno-servisnom centru Otok.

Temeljna orijentacija PMT d.o.o. jest kvaliteta trgovine izražena kroz kompletnost vanjsko - trgovinske usluge, kvalitete proizvoda u ponudbenom programu i konkurentnost na tržištu. Orijentacija PMT d.o.o. je opskrbljivanje poljoprivredne proizvodnje i prehrambene industrije kao i plasman proizvoda iz ovih grana gospodarske djelatnosti. Uska specijalnost i nositelj uspješnog poslovanja kao što je to i danas biti će i ubuduće poljoprivredna mehanizacija.

PMT d.o.o. je ovlašteni zastupnik i distributer za Republiku Hrvatsku sljedećih proizvođača: Valtra traktora, Bauer GmBH opreme za navodnjavanje i opreme za manipulaciju sa stajnjakom, Holmer prečistača šećerne repe, Väderstad mehanizacije za obradu tla i sjetvu, Gregoire Besson mehanizacije za obradu tla te smo ovlašteni distributer motokultivatora i ostale opreme iz programa poduzeća Labin progresa. Od 2011. godine u portfoliu tvrtki koje ekskluzivno zastupamo u Hrvatskoj su i Komatsu strojevi za šumarstvo – forwarderi i harvesteri, te norveški proizvođač profesionalnih šumarskih vitla Igland. Također, u suradnji sa našim domaćim poslovnim partnerima nudimo i opremu ostalih vodećih svjetskih proizvođača poljoprivredne mehanizacije.

Kvaliteta proizvoda u našem programu pored zahtjeva za ispunjenjem europskih i hrvatskih normi i standarda ogleda se prije svega u primjerenosti našim uvjetima gospodarenja, a usmjerena je prvenstveno hrvatskom obiteljskom gospodarstvu . Također, cilj nam je sa kvalitetom i mogućnostima proizvoda proizvođača koje zastupamo promijeniti i poboljšati profitabilnost poljoprivredne proizvodnje domaćih proizvođača prenoseći iskustvo i znanje i sa europskih polja.

Naša servisna služba kroz najmoderniji i kompletno opremljen servisni centar u Otoku te kroz mobilni servis spremna je reagirati u kratkom roku na svaki poziv naših kupaca i otkloniti nastale poteškoće u najkraćem roku. Svjesni smo važnosti koju je potrebno posvetiti kvalitetnoj servisnoj podršci koja je konstantno na raspolaganju kupcima.

Unazad par godina proširili smo svoj prodajni asortiman i na sjeme te voćne sadnice i lozne cjepove te smo u kratkom roku kao ovlašteni zastupnik i distributer SESVanderHave sjemena šećerne repe postali jedan od važnih igrača na domaćem tržištu sjemena šećerne repe pa je tako naša najpoznatija sorta Europa ujedno i standard za testiranje svih novih sorata koje dolaze na testiranje u Zavod za sjemenarstvo i rasadničarstvo. Trenutno na hrvatskom tržištu PMT d.o.o. nudi 7 sorti sjemena šećerne repe koja su prošla testiranja u Zavodu za sjemenarstvo i rasadničarstvo. Također, svoju ponudu sjemena smo proširili i još uvijek širimo i na ostale kulture (pšenica, ječam, kukuruz, uljana repica) te vjerujemo da ćemo i u tim segmentima biti visoko pozicionirani na tržištu.

U ponudi voćnih sadnica i loznih cijepova zadovoljavamo domaće potrebe visokokvalitetnim sadnicama i cijepovima iz Srbije, Mađarske, Italije, Francuske te i iz domaće proizvodnje. Sadnice i lozni cijepovi su odobreni od strane Državnog zavoda za sjemenarstvo i rasadničarstvo te dolaze sa svom potrebnom dokumentacijom i deklaracijama.

Naš cilj je kvalitetom naših programa te znanjem i stručnošću prodajnog i servisnog osoblja pomoći domaćim proizvođačima da postanu konkurentni u europskim i svjetskim okvirima na obostrano zadovoljstvo.

Zainteresirani za suradnju?