PMT logo

Smart Farming čini vaš život lakim.

Zahvaljujući našoj naprednoj tehnologiji, dosadni ručni zadaci mogu se automatizirati. Imat ćete više slobodnog vremena. Potpunu kontrolu nad vašim traktorom možete postići pritiskom na samo jedan gumb. Vaš posao bit će precizniji, produktivniji i isplativiji - uz manje napora. Uštedjet ćete vrijeme, trud i novac. Dobit ćete veći učinak u manje vremena.

Radi pametno. Uživaj u životu više.

Neka vaš Valtra traktor sam obavi naporan posao. S Valtra tehnološkim rješenjima možete lagano upravljati svojim oruđem. Ovo je lakši i učinkovitiji način obavljanja stvari. Sve pametne funkcije mogu se kontrolirati s naslona za ruke SmartTouch sa samo nekoliko dodira ili poteza.

I sve radi s preciznošću vođeno GPS-om, pa možete obavljati posao u svim uvjetima.

Valtra rješenja

Valtra Smart Farming je skup tehnologija koje besprijekorno rade zajedno – Valtra Guide, ISOBUS, Section Control, Variable Rate Control i TaskDoc. Ključni princip dizajna naših tehnoloških rješenja je jednostavnost korištenja. Svim pametnim funkcijama može se upravljati s našeg jedinstvenog SmartTouch naslona za ruke sa samo dva dodira ili pomaka. Bolja kvaliteta života vam je na dohvat ruke – doslovno.

SmartTouch - jednostavnije od vašeg pametnog telefona

Valtra SmartTouch donosi jednostavan život na dohvat ruke – doslovno. Kombinira 9” zaslon osjetljiv na dodir s jasno raspoređenim gumbima, višenamjenskom polugom, hidrauličkom joystikom i udobnim naslonom za ruke. Jednostavan je, dobro raspoređen i vrlo jednostavan za korištenje i daje vam potpunu kontrolu nad svim vašim funkcijama pametne poljoprivrede.

Valtra SmartTouch

Valtra Guide

Precizna poljoprivreda – jednostavno

Valtra Guide je naše rješenje za automatsko navođenje koje je razvijeno na temelju stvarnih povratnih informacija korisnika. Željeli smo osigurati da snimanje i konfiguriranje linija kretanja i granica budu što jednostavniji. Valtra Guide je vaš najbolji suputnik kada želite raditi učinkovitije i dobiti više od svojih polja, a da pritom manje brinete o preklapanju ili skretanju na uvratinama.

Valtra Guide koristi GPS navođenje za upravljanje vašim traktorom umjesto vas. Automatsko upravljanje precizno prati rute i smanjuje preklapanja, štedeći vam vrijeme, gorivo i novac. Budući da se ne morate usredotočiti na upravljanje, moći ćete se koncentrirati na svoj stroj, raditi duže dane, pokrivati ​​više terena i pritom biti opušteni.

ISOBUS

Pametna kontrola. Lako povezivanje.

Uz Valtra SmartTouch i ISOBUS, možete raditi s bilo kojim ISOBUS kompatibilnim priključkom, bilo kojeg proizvođača. SmartTouch vam omogućuje brzo i jednostavno povezivanje uređaja, plus daje vam visoku razinu kontrole koju zahtijeva precizna poljoprivreda. ISOBUS standard (ISO 11783) je ono što to omogućuje. SmartTouch naslon za ruke radi kao ISOBUS terminal. Kada date naredbu, vaš uređaj odmah dobiva poruku. ISOBUS također proizvodi kompatibilne priključke “Plug and Play”, tako da kada priključite stroj na vaš Valtra traktor, svi relevantni podaci o stroju se odmah učitavaju na terminal.

Nije potrebno imati više ekrana

Korištenje SmartTouch terminala kao ISOBUS terminala znači da ne morate imati skupi, zasebni zaslon za svaki pojedinačni uređaj. To štedi vrijeme i novac, plus održava vašu kabinu neopterećenom. Osim toga, jednostavnim priključivanjem ISOBUS priključka stroja na stražnju stranu traktora, on prenosi sve informacije na SmartTouch terminal – bez dodatnih kabela, bez dodatnih nosača i bez dodatnog naprezanja.

Uvijek pravi parametri

SmartTouch vam daje potpunu kontrolu nad vašim ISOBUS kompatibilnim priključcima, omogućujući da svi parametri zadatka budu ispravno postavljeni prema preciznim kartama za svako polje.

Valtra sekcijska kontrola

Automatska preciznost. Bolji prinosi.

Uz Section Control, vaš traktor i vaši strojevi se precizno i ​​automatski kontroliraju kako bi se isporučile optimalne količine sjemena i gnojiva za svaki dio svakog polja. To vam pomaže smanjiti ulazne troškove, poboljšati prinose i maksimizirati svoju dobit.

Valtra section control

Visoka preciznost uz manje napora

Valtra Section Control je najbolji sustav upravljanja sekcijama na tržištu. Automatski uključuje i isključuje redove i dijelove grane kako bi se eliminiralo preklapanje i izbjegle praznine. Kontrola sekcija olakšava planiranje, spremanje i pozivanje rada i postavki za svako polje. Section Control vam daje visoku preciznost, čak i s velikim priključcima, pa čak i pri slaboj vidljivosti. Section Control radi sa svim kompatibilnim ISOBUS priključcima koji su u skladu sa standardom ISO 11783 i koji podržavaju funkcionalnost Section Control.

Kontrola varijabilne stope

Kontrola varijabilne stope najtočniji je sustav kontrole stope na tržištu. Kontrolom varijabilne brzine upravlja se 9” SmartTouch zaslonom osjetljivim na dodir. Automatski prilagođava količinu primjene stroja prema unaprijed planiranoj karti. Nanosi odgovarajuću količinu gnojiva ili vode na svaki dio polja, ni previše ni premalo. Štedi resurse i poboljšava kvalitetu usjeva i prinos.

TaskDoc®

Bežično povežite ured na farmi i traktor

Uz TaskDoc® manje je papirologije. Samo počnite raditi i sva potrebna dokumentacija bit će kreirana automatski. Kada završite, dokumentacija će se bežično prenijeti u vaš sustav upravljanja farmom (FMS). Planirajte karte varijabilnih stopa u uredu na farmi i prenesite ih na svoj traktor za automatsku kontrolu. TaskDoc® je jednostavan i intuitivan.

Valtra TaskDoc

Sigurnost

TaskDoc automatski bilježi vaše zadatke i bežično prenosi informacije na vaš FMS. To osigurava da su vaši podaci uvijek sigurni.

Pristupačnost

Svojim podacima možete pristupiti bilo kada i bilo gdje, putem FMS-a u uredu na farmi i SmartTouch-a u vašem vozilu. Gdje god da se nalazite, uvijek ćete znati što dalje.

Točnost

Automatizirana dokumentacija znači da će vaša evidencija za svako polje uvijek biti točna, što će vam pomoći da se pridržavate propisa.

Valtra Connect

Pratite svoj traktor

Valtra Connect je telemetrijsko rješenje koje kontinuirano bilježi aktivnost traktora i GPS kretanja. Može prikazati povijest i podatke u stvarnom vremenu na vašem mobilnom uređaju, a podacima možete pristupiti bilo kada i bilo gdje. Ovi podaci omogućuju Vama i Vašem Valtrinom servisnom partneru da predvidite potrebe održavanja i brže reagirate kako biste riješili manje probleme i izbjegli dodatne posjete Vašem ovlaštenom servisu.

Valtra Connect

Valtra Connect vam također omogućuje upravljanje svojim voznim parkom traktora, omogućujući vam da pratite koliko su izvođači produktivni, koji su radovi dovršeni i što još treba učiniti. Daje vam informacije koje su vam potrebne da osigurate optimalnu stopu iskorištenja, smanjite troškove izvođača i poboljšate vrijeme neprekidnog rada.

Video prezentacija

Zainteresirani za suradnju?