PMT logo

Jednostavno opremite vaš traktor ispravnim dodacima za šumarstvo

Ništa ne reagira tako brzo na promjene vremenskih uvjeta kao šumsko tlo. No, postoji mnogo šumarskih zadataka koje još uvijek treba obaviti, bez obzira na okolnosti. Ovdje je kristalno jasna superiornost traktora u šumarskim zadacima. Traktor Valtra nije ništa drugo ako nije okretan, svestran i isplativ.

Bilo da siječete, malčirate, usitnjavate, prosljeđujete ili vučete šumu, traktor je pravo rješenje. Traktori se još uvijek uglavnom smatraju poljoprivrednom opremom, ali posebno u sjevernoj Europi, popularnost traktora u šumarstvu raste. Zahvaljujući dobroj preglednosti i širokom izboru opreme, naši traktori se sve više koriste za različite – i zahtjevne – poslove u šumarstvu.

Traktor je u šumi kao kod kuće

Šuma je idealan teren za okretan i snažan Valtra traktor. S pravilno odabranim strojevima iz naše jake mreže partnera, Valtra se može nositi s raznim šumarskim zadacima, kao što su:

  • malčiranje
  • usitnjavanje
  • prorjeđivanje
  • sječa stabala

Prednosti

Izdržljiviji rad

Uz Valtra šumarske pakete, dobro ste opremljeni za učinkovitije radno vrijeme u šumi.

Smanjite štete

Minimizirajte štete uzrokovane stubovima, granama ili teškim terenom s npr. naši prozori od polikarbonata i druga sigurnosna poboljšanja.

Povećajte učinkovitost

Uz odgovarajuću opremu, izvući ćete maksimum iz svog rada, a također ćete povećati vrijednost preprodaje vašeg traktora.

Zašto odabrati Valtru?

Visoki razmak, ravnomjerna raspodjela težine i zaštićeno dno traktora Valtra savršeno odgovaraju šumi. Uz standardne značajke, u Valtra Unlimited Studio na vaš šumarski traktor možete ugraditi sve potrebne priključke.

Zainteresirani za suradnju?