PMT logo

Predstavljamo Valtra Unlimited

Valtra je podigla prilagodbu na sljedeću razinu s Valtra Unlimited koji proširuje naše vodstvo na tržištu nudeći neograničene mogućnosti za konfiguraciju traktora. Na taj način kupac plaća samo osobine koje su mu potrebne.

Po prvi put kupac može imati potrebnu opremu tvornički opremljenu s jamstvom i preciznom dokumentacijom. Svo održavanje za traktore Unlimited osigurat će lokalni Valtra servisni centar.

Unlimited traktori će imati individualni servisni plan, a zahtjevi i troškovi održavanja mogu se razlikovati od Valtrinih planova općeg servisa. Kako bi se osigurala visoka kvaliteta, Valtra Unlimited traktori se uvijek testiraju s ugrađenom opremom. Kupac bi trebao imati osjećaj da je naručivanjem Valtra Unlimited traktora samo nebo granica.

Drugi proizvođači nemaju istu vrstu usluge.

Ključne točke za kupca:

  1. Neograničene mogućnosti
  2. Tvornički ugrađena i testirana oprema s jamstvom
  3. Svo održavanje u lokalnom Valtrinom servisnom centru

Valtra Unlimited - ForestryŠumarstvo

Dokazani paket za vaše šumarske potrebe

Naši šumarski paketi temelje se na najboljim praksama koje su dokazali Valtra i naši kupci. Bilo da berete, otpremate ili radite s dvostrukim sustavima, Valtra Unlimited studio može za vas stvoriti najisplativiju kombinaciju opreme, izgrađenu oko Valtrinih visokokvalitetnih, robusnih traktora.

  • Agilni paket
  • Visok kapacitet
  • Visoka sposobnost podizanja
  • Savršena vučna i sposobnost penjanja
  • Potrošnja goriva manja od 50% u usporedbi s netraktorskim rješenjimaValtra Unlimited - MunicipalityKomunalni poslovi

Mnoštvo komunalnih zadataka - jedan radni stroj da ih sve odrađuje


Valtra Unlimited rješenja za komunalne zadatke pružaju odgovor na vaše najzahtjevnije i najsloženije potrebe u jednom paketu, eliminirajući potrebu za više vozila koja mogu obavljati samo jedan zadatak u isto vrijeme.

Kombiniranjem traktora Valtra s posebnim uređajima za održavanje cesta, rad u zračnim lukama, uklanjanje snijega i druge komunalne poslove u bilo kojem okruženju, možete značajno povećati svoju učinkovitost, kako financijski tako i u smislu produktivnosti.

Valtra Unlimited - Defence

Obrana

Vrhunska pouzdanost, fleksibilnost i troškovna učinkovitost za vojne i obrambene svrhe

Valtra Unlimited ima desetljeća iskustva i svjedočanstva kupaca radeći sa svim aspektima obrambenog sektora i kontinuirano razvijajući naša rješenja.

Uz individualno odabrane značajke, ekstremnu manevarsku sposobnost i moćnu vuču i nosivost, traktori i oprema Valtra Unlimited mogu nadomjestiti druga vozila.
Valtra Unlimited - Arable

Oranice

Specijalizirana rješenja za poljoprivredne radove na oranicama i travnjacima za olakšavanje svakodnevnih operacija

Za obradu oranica potrebna je posebna oprema. Valtra Unlimited nudi tvornički ugrađene opcije kao što su dodatna hidraulika, prednji slobodan povrat, dodatne električne utičnice i prednji ISOBUS za povećanje upotrebljivosti traktora.

Dostupan je širok raspon upravljanja materijalom, LED rasvjete i rješenja za vidljivost i udobnost kabine, kao i rješenja za učinkovitost motora i ekonomičnost za rad na prašnjavim obradivim poljima.


Unlimited tvorničko jamstvo

Valtra kupcima isporučuje samo najkvalitetnije traktore i Valtra Unlimited nije iznimka. Svaka Unlimited opcija i oprema pažljivo su odabrani i testirani kako bi odgovarali pojedinom traktoru. Unlimited je dio tvornice Valtra i opcije su pokrivene tvorničkim jamstvom. Oprema od Unlimited partnera također je pokrivena vlastitim jamstvom. Sve komponente su instalirane na montažnoj traci i funkcioniraju kako bi trebale.

Mehaničari Valtra Unlimited poznaju Unlimited opcije iznutra i iza sebe imaju cjelokupnu profesionalnu vještinu i podršku Valtrine tvornice, tako da Unlimited Studio može osigurati da naši prilagođeni proizvodi zadrže svoju visoku kvalitetu i sigurnost.

Tvorničkim jamstvom traktor kupca je pokriven od svih rizika i ako iz nekog razloga Unlimited oprema ne radi kako se očekuje, kupac se uvijek može obratiti lokalnom Valtrinom servisu. Video prezentacija

Zainteresirani za suradnju?