Valtra Versu traktor

Valtra Versu traktori
Novi Valtra Versu traktori se baziraju na dokazanoj, visoko kvalitetnoj Valtra tehnologiji koju smo sada odveli na novu razinu. Željeli smo stvoriti nešto toliko snažno i intuitivno da imate kompletnu kontrolu svoje produktivnosti.

Zaista možete osjetiti razliku!

Versu traktori T i N serije koriste zadnju riječ  tehnologije powershift transmisije na tržištu. Ustvari, to je više od samo vrhunske powershift transmisije. To je budućnost powershift transmisije.
Nemojte samo voziti traktor. Doživite ga!

Pročitaj više...

MEHANIZACIJA

mehanizacija

Kvalitetom proizvoda naših prodajnih programa poljoprivredne mehanizacije naša želja i cilj su zadovoljiti sve potrebe poljoprivrednih proizvođača a pri tome ponuditi i optimalna rješenja za što učinkovitije i profitabilnije bavljenje poljoprivredom.

Pročitaj više

SJEMENSKI PROGRAM

sjemenski program

U cijelom ciklusu partnerstva od sjetve do žetve važnu ulogu igra i sjemenski program priznatih europskih sjemenskih kuća koje zastupamo te snabdijevanje voćara i vinogradara visokokvalitetnim certificiranim sadnim materijalom.

Pročitaj više

SERVIS

servis

Uz svaki prodani stroj, uz svaki prodani traktor naša je obaveza i dužnost pružiti kvalitetnu i brzu servisnu podršku našim kupcima te osigurati brzu isporuku originalnih rezervnih dijelova.

Pročitaj više
Prodajno servisni centar
Zagreb, Donje svetice 40
Telefon: +385 1 2335 166
Fax: +385 1 2318 878
Prodajno servisni centar
Otok, Skorotinci 4
Telefon: +385 32 395-515
Fax: +385 32 395-516