Tuber

TUBER 40 - HRVATSKI PROIZVOD

Dvoosovinski kompaktni traktor s pogonom na sva četiri kotača i hidrauličkim upravljačkim sustavom vrlo je okretan višenamjenski stroj, namijenjen za obavljanje osnovnih radova u poljoprivrednoj proizvodnji. Oranje, frezanje, tanjuranje, sjetva i prihrana usjeva, samo su neki od mnogobrojnih poljoprivrednih radova za koje je namijenjen.

Uz uporabu u ratarstvu, traktor „Tuber 40” vrlo je pogodan za rad u voćarstvu i vinogradarstvu zbog njegovog malog međuosovinskog razmaka. Vrhunski dizajn traktora „Tuber 40“ donio mu je, zbog jedinstvenog spoja funkcionalnosti, ergonomije i estetike, brojna priznanja dizajnerske struke te osigurao tržišni uspjeh.

Pročitaj više...

MEHANIZACIJA

mehanizacija

Kvalitetom proizvoda naših prodajnih programa poljoprivredne mehanizacije naša želja i cilj su zadovoljiti sve potrebe poljoprivrednih proizvođača a pri tome ponuditi i optimalna rješenja za što učinkovitije i profitabilnije bavljenje poljoprivredom.

Pročitaj više

SJEMENSKI PROGRAM

sjemenski program

U cijelom ciklusu partnerstva od sjetve do žetve važnu ulogu igra i sjemenski program priznatih europskih sjemenskih kuća koje zastupamo te snabdijevanje voćara i vinogradara visokokvalitetnim certificiranim sadnim materijalom.

Pročitaj više

SERVIS

servis

Uz svaki prodani stroj, uz svaki prodani traktor naša je obaveza i dužnost pružiti kvalitetnu i brzu servisnu podršku našim kupcima te osigurati brzu isporuku originalnih rezervnih dijelova.

Pročitaj više
Prodajno servisni centar
Zagreb, Donje svetice 40
Telefon: +385 1 2335 166
Fax: +385 1 2318 878
Prodajno servisni centar
Otok, Skorotinci 4
Telefon: +385 32 395-515
Fax: +385 32 395-516