PMT logo

Bauer - za zeleniji svijet!

Bauer - za zeleniji svijet
Sa svojih više od 75 godina iskustva austrijski Bauer se prometnuo u jedan od vodećih svjetskih proizvođača opreme za navodnjavanje i manipulaciju tekućim stajnjakom. Sa konstantnim razvojem baziranim na iskustvu skupljenom tijekom godina te sa visokom tehnološkom opremljenošću, visokom kvalitetom i dugom vrijednošću Bauerovi proizvodi su najcjenjenije i najkvalitetnije rješenje na tržištu opreme za navodnjavanje i manipulaciju gnojnicom. Zadovoljstvo kupaca Bauer opreme je najbolji dokaz tome.Želimo zadovoljne kupce. U cijelom svijetu.

Bauer je tradicionalna, europska tvrtka koja posluje širom svijeta.

Projektiramo i proizvodimo prema strogim europskim standardima, čime osiguravamo najvišu kvalitetu do najsitnijeg detalja. Naš cilj je vodstvo u kvaliteti u područjima tehnologije navodnjavanja, odvajanja i gnojnice, kao i upravljanja otpadnim vodama u nepoljoprivrednom sektoru. Iz tog razloga radimo na stvaranju održivih i ekonomskih rješenja. Posvećeni smo modernom očuvanju vrijednosti, a naša misija je ujedno i naš najveći zahtjev:

Želimo zadovoljne kupce. U cijelom svijetu.

Bauer system 9000

Korak naprijed

Kada je Rudolf Bauer prije otprilike 80 godina izgradio svoju prvu visokotlačnu pumpu za gnoj, svijet je bio mnogo jednostavnije mjesto. Svjetska populacija iznosila je samo dvije milijarde ljudi, a čak i uz tadašnje male i tradicionalne poljoprivredne metode, sigurnost hrane bila je odgovarajuća visoka. Alati i metode tog vremena više nisu dovoljni da prehrane današnji svijet. Profesionalno upravljanje resursima i učinkovito upravljanje tlom sada su nezamjenjivi.

BAUER je uvijek bio ispred svog vremena s izvanrednim tehnološkim razvojem i postavio je orijentire sa sustavnim rješenjima za upravljanje tekućim gnojivom i navodnjavanjem, kao i sa separatorima.


Video prezentacija

Zainteresirani za suradnju?