PMT logo

Valtra je pionir u razvoju i prilagodbi rješenja za traktore jednostavnih za korištenje u širokom rasponu primjena. Naša je misija pomoći razvoju poslovanja naših kupaca maksimiziranjem povrata ulaganja. Naš traktor je najsvestraniji stroj za toliko poslovnih segmenata koji nudi neograničene mogućnosti za potrebe naših kupaca.

Valtra traktori i usluge prepoznati su po svojoj pouzdanosti, svestranosti, izdržljivosti i nordijskim korijenima. Svaki traktor posebno je dizajniran za individualne potrebe kupaca, proizveden da izdrži najsurovije klime i da isporuči najviše razine performansi u najtežim radnim uvjetima.

Današnji traktori Valtra kombiniraju tradiciju finskog Valmeta i švedskog Volvo BM. Preteča svih Valtra traktora pokrenuta je prije više od stotinu godina 1913. godine, kada je Munktell lansirao model 30-40. Korijeni tvrtke sežu do 1832. godine u Švedskoj i 1951. u Finskoj.


NAŠE VRIJEDNOSTI

Naše vrijednosti su temelj Valtre. Oni čine osnovu za naše odluke i usmjeravaju naš odnos s kupcima, dobavljačima, distributerima, našom matičnom tvrtkom, našom zajednicom i međusobno. Naših pet osnovnih vrijednosti su odgovornost, integritet, timski duh, transparentnost i poštovanje.


Valtra N Kurikka Fertilizer

Valtra F serija

Valtra T4 serija

Valtra Runway Snowbot

Valtra team spirit

Odgovornost


Preuzimamo odgovornost za naše područje utjecaja kao da je ovo naše poduzeće. Predani smo izvrsnosti.

Poštovanje


Cijenimo druge pojedince s vlastitim kulturnim identitetima. Prihvaćamo razlike.

Integritet


Učinimo ono što kažemo. Predani smo dosljednom, poštenom i pouzdanom načinu rada.

Transparentnost


Pružamo sve potrebne informacije. Komuniciramo otvoreno i iskreno. Cijenimo povratne informacije.

Timski duh


Aktivno radimo na prevladavanju izazova kao tim.
Valtra History Valmet Tractor


NAŠA POVIJEST


Valtra proizvodi traktore od 1951. godine, ali korijeni tvrtke sežu u 19. stoljeće. Današnji traktori Valtra predstavljaju kulminaciju dviju tradicija: finskog Valmeta i švedskog Volva BM, koji je i sam izdanak od Eskilstuna Mekaniska Werkstad koju je osnovao Theofron Munktell 1832. godine. Od svojih ranih dana, Valmet je doživio velike promjene i razvoj; ne samo zbog promjene imena iz Valmet i ValtraValmet u Valtra, već i u inovacijama proizvoda i usluga.

Valtra T series Tractor Grassland


NORDIJSKA TRADICIJA

Vjerna nordijskoj tradiciji, Valtra stavlja veliki naglasak na zaštitu okoliša i naših prirodnih staništa. Od proizvodnih pogona do razvoja novih značajki proizvoda – proaktivno tražimo načine za povećanje naše ekološke prihvatljivosti. U 2018. uspjeli smo ukloniti 563 osobna automobila s cesta korištenjem Neste MY obnovljivog dizela u svim tvorničkim viličarima Valtra Suolahti i punjenjem svih novih Valtra traktora Neste MY Dieselom.

Video prezentacija

Zainteresirani za suradnju?